torsdag 20 september 2007

Kameleonten och kick-off

Har precis kommit hem från repetition med Kameleonten. Det blev en fantastiskt bra repetition. Vi jobbade mycket med "Pavlova". Hur hon ska röra sig och vad hon vill. Det kändes som att vi löste en hel del idag.
Sedan provade vi lite kläder med. Det blir alltid skillnad när man får repetitionskläder. Mycket av karaktären sitter i kläder och attribut.

I morgon åker jag på på en kick-off med ett företag jag inte längre arbetar på. Hur kan det komma sig då, undrar någon? Det är ganska enkelt. Jag har arbetat för Svensk Konsumentförsäkring AB hela sommaren, ett dotterföretag till Folksam (min ordinarie arbetsgivare). Har varit utlånad till dem sedan i februari . Men sista augusti var det slut. Jag fick helt enkelt en förfrågan från skadechefen om jag ville följa med. Självklart ville jag det. Finns det utsikter till god mat och dryck så är jag inte nödbedd.

Så gott folk. Vi hörs av på söndag igen.

onsdag 19 september 2007

Skrivbord IRL

Har städat upp på mitt skrivbord. Visste inte att jag hade så mycket plats.
Ser nästan ut som en öken...

tisdag 18 september 2007

Jaha ja, och sedan då

På väg hem efter jobbet idag, tog jag vägen förbi tatueraren. Han skulle ha en bild färdig idag. Hmmm, inte alls vad jag tänkt mig. Han fick nya instruktioner och skulle jobba vidare på den.

Annars är tvättstugan är ett ställe jag befinner mig i ikväll...

måndag 17 september 2007

Ny vecka

Så kör man igång igen. Måndagen är avverkad, bara resten av veckan kvar.
Mår lite bättre idag. Var i alla fall på jobbet.

Och så repade vi med bandet. Det lät rätt bra om Janne ikväll. Han har tagit dit sina egna trummor nu. Kanske det som gjorde honom på bra humör.

Nu blir det inget rep på 14 dagar. Nästa måndag är jag upptagen på annat håll. Men vi ska ta ut lite låtar hemma, var och en för sig själv. Vi måste nog rikta in oss på att få ihop låtar.