fredag 7 september 2007

Polis jagar man med samarujsvärd

Läste just denna rubrik på lokalsidan. Jag undrade genast om polisen har fått nya vapen, samurajsvärd.
Eller???

Nu e de freda igen

Så var det fredag igen. Är det skönt eller är det skönt?
Min äldsta dotter fyller år på söndag så jag är bjuden hem till henne och hennes pojkvän på "kalas".
Heter det kalas när man är vuxen? Eller vadå? Bjudning? Låter ju inte riktigt klokt.

Igår körde jag den första repetitionen av Kameleonten som regissör. Jag såg redan en hel del bra saker som det gäller att vi tar vara på. "Mina" skådespelare gav mig presenter i form av att de verkligen hade gått på djupet och luskat reda på vilka personligheter som döljer sig bakom figurerna. Det var underbart att höra dem berätta. Helt underbart. Tack alla!

tisdag 4 september 2007

Passing time

Helgen har varit, det är redan tisdag. Vart tog lördag vägen? Blev jag så full att jag inte minns den? Näää, så fan heller. Drack ju bara något ynka glas med rött. Åldern? Hmmm, möjligt. Jag börjar ju närma mig "döhalvan" med stormsteg.

Repade med gubbarna igår. Det lät faktiskt riktigt bra. Vi börjar till och med att bli sugna att möta en publik. Men, men... vi har inte så många låtar ännu. Bara ett tiotal. Vi behöver minst 30 låtar innan jag känner att man kan ge en publik en helkväll.


Vi sköt de sista scenerna i "Korvbrödbagarn - The movie" igår med. Det kändes som om det gick bra. Återstår att se vad som kommer ut från det att allt har redigerats.

Så kära människor. Om ni är i behov av en skådespelare, kontakta undertecknad.