fredag 18 juli 2008

Cykeltjuvar, faan djävla skit

I natt blev jag av med min cykel! Gissa om jag blev förvånad när jag skulle cykla till jobbet i morse.

Yippiii

Semester!!! Tre veckors ledighet! Visserligen ska jag ner till mina föräldrars sommarställe och måla om stugan. Så helt ledig blir jag inte.

måndag 14 juli 2008

Äntligen måndag

Så var då tillbaka igen. Allt är normalt. Den goda maten är snart utskiten igen. Vinet har man pissat ut och så har man värk efter all dans (både på golv och annorstädes...).

Var på bio i lördags och såg Mamma Mia. En helt ok musikalfilm, men jag tyckte att de hade valt att lägga tyngden på att göra en story mer än att betona musikalen. Jag förväntade mig fler dansnummer, mer sång och mindre dialog. Det är ju trots allt en musikal, och då kan man ju ta ut svängarna mer. Men som sagt. En helt ok film. Roligast var att höra skådespelarna sjunga. Att Meryl Streep hade en såpass bra röst var kul att höra. Dessutom dansade hon hyfsat. Hon gjorde en hoppsplit ("famehoppet") som jag är tveksam till om det var hon som gjorde, eller om det var fejk. Annars var hennes rörelseschema mycket bra.

För övrigt har jag bara mått bra i helgen. Ätit gott, druckit gott, gott sällskap, dansat, spelat badminton, varit på gymmet och gjort andra trevliga saker.