torsdag 19 juli 2007

Äntligen semester

Repade med bandet ikväll, men utan gitarristen. Vi testade två nya låtar. Verkade funka rätt bra.
Och efter i morgon är det äntligen dags för lite semester, på riktigt.
Så... vet inte hur mycket jag kommer svamla den närmaste tiden.
Ha en sköööön sommar!

onsdag 18 juli 2007

Att soffa, eller inte soffa

Jag har jagat runt Närke och tittat på begagnade soffor ikväll. Har nog kört sisådär en cirka 20 mil!!!
F-n, håller jag på så här så blir det billigare att köpa en ny. Nåja, några var inte alls att tänka på, några gav jag bud på och sa att jag skulle återkomma när jag tittat på samtliga. Det är fortfarande en som jag inte sett. Hmmm, den gömmer sig för mig, undrar varför.
Ska mejla till den ägaren direkt. Får se om jag hinner kika på den i morgon?

tisdag 17 juli 2007

Kuriren är hemma igen


Har kommit hem från en underbart skön (men kanske inte så vilsam) långhelg i Stockholm. Jag har haft en underbar tid där. Underbart sällskap, skapligt bra teater på Fjäderholmarna, underbara utflykter till t ex Vaxholm, badat jacuzzi med champagne och jordgubbar och mycket, mycket mer...

Idag på jobbet var det liiite tungt. Huvudet ville inte riktigt vara med och tankarna var någon annanstans, på en väldigt speciell person.
Just nu så sitter jag och går igenom post och räkningar som dimpt ner under min frånvaro. Det är mindre roligt, men tyvärr nödvändigt.

När jag var där uppe i Stockholm, så ringde en vän och bad mig om en tjänst. Han skulle köpa en gitarr, och undrade om jag kunde kolla den och ta med den hem. "Visst, det ska vi väl kunna ordna." tyckte jag. Jag fick kontakt med säljaren, kollade gitarren och plockade med den.
Idag när jag överlämnade den till köparen så fick jag en mycket trevlig överraskning; jag fick som tack för besväret en flaska champagne!!! Han vet att jag älskar denna dryck.
Tack ännu en gång, jag vet att du ibland läser min blogg.