fredag 18 maj 2007

Främling

Fick nyss ett telefonsamtal från Kanal5. Om 14 dagar, 31 maj, vill de ha mig upp igen för inspelning av ID. Jag ska vara en av de så kallade främlingarna.
Ska bli kul!!

Vill du vara publik? Gå in på Kanal5s hemsida.

torsdag 17 maj 2007

NamnproblemRepade med bandet igår. Vi funderade på vad vi skulle kalla oss.

Jag har ju ett stort ego och kom med förslaget att vi skulle heta något med mitt namn. Som till exempel "Rod Cansby and the Blue Hazard". Vad tycks?
Kom gärna med förslag.

Softardag

Har ännu inte gjort någon nytta idag. Gick upp ur sängen vid 12-tiden. Fixade frukost. Sedan har jag bara kollat TV. Nu har jag chattat en stund med mina vänner på MSN.
Har fortfarande inte några kläder på mig. Har varit på väg till duschen i ett par timmar nu.
Är nog dags att börja röra på sig. Måste iväg och handla lite på Coop forum innan de stänger klockan 22.00. Behöver det nödvändigaste i alla fall, mjölk och sån't.

onsdag 16 maj 2007

Fullt kör


Hemkommen från två dagar i Stockholm. Fulltecknat schema hela tiden.

Måndag;
05.30 klockan ringer, ut i duschen, käkar frukost
06.56 tåget avgår
09.04 framme i huvudkommunen
10.00 är jag på SVT. Spelar in inför höstens serie. Det kommer att sändas på tisdagar i sex olika program med början i oktober.
11.20 klar, letar lunchrestaurant
13.25 är på Meter Film & TV i Frihamnen, fyller i en enkät, intervjuas
15.10 Skanstull vid Gunnarssons fik för en dejt
Resten av dagen går åt att vandra runt på söder och restaurangbesök. Avslutas på en dansskola i Vällingby runt 03.00
(Frågor på hur dejten gick besvaras privat. Kan säga så mycket att vi kommer att ses igen)

Tisdag;
10.00 väckning
10.40 avfärd mot Drottningholm där dagen avnjutes. Våffelfika m m.
15.50 tåget hem
17.52 anländer till Örebro
18.27 parkerar vid Riseberga
18.33 repetition
21.06 repetitionen avslutas och jag färdas hem
21.54 hemma, packar upp, äter lite, kollar på TV
00.30 ca somnar...

Onsdag;
06.56 väckning
08.00 arbete
16.15 hem
17.00 repa med bandet
19.33 hemma och tar det lugnt...

måndag 14 maj 2007

Nu är det klippt

Syns det någon större skillnad på före och efter besöket hos frisörskan?

söndag 13 maj 2007

Gourmetbesök

Jag hade besök av en kär vän i helgen. Hon var här med sin nya pojkvän. Direkt när jag skakade hand med honom så fick jag en god kontakt. Kände med en gång att det här var en person jag gillade. Och det visade sig också vara sant, på mer än ett plan. Det visade sig att de hade en underbar överraskning på lut.

Det första vi gjorde efter att jag hämtat dem vid tåget var att åka och handla mat. De skulle tillreda en måltid! Bjuda mig på middag.
Johan (pojkvännen) är kock och satte så fort vi kom innanför dörren igång att gå igenom mina skåp och lådor för att finna kastruller, knivar och andra verktyg. Därefter full fart vid spisen och ugnen. Jag och Ulrika blev utkörda ur köket.


En underbar doft spred sig genom lägenheten, och när vi satte oss till bords så fick även gommen sitt. De bjöd på lammfärsbiffar, glaserade rotfrukter, en sorts "syltad" glaserad rödlök, och en tzatzikisås till detta.
Kan bara säga att jag njöt verkligen i stora drag. Inte nog med detta. Som grädde på moset så fick jag en literflaska med whisky. En Auchentoshan, singlemalt från låglandet.

Behöver jag säga att de är välkomna precis när som helst?

Frankensteins monster

Äntligen har vi spelat sista föreställningen av Möbelfabriken. Visst har det varit roligt, men det har ändå känts som att skärpan inte varit den bästa. Våra tre extraföreställningar har visserligen varit en succé, och det kan jag säga eftersom jag märkt hur publiken har skrattat och mått bra.
Jag har alltid haft svårt för att ta upp en pjäs på nytt. Har man spelat sista föreställningen, så har man tagit farväl av den. Det blir lite som att återuppliva en död, som ett Frankensteins monster.
-Gräv upp liket och se till att få liv i det igen. Vi ska visa upp det ytterligare en gång.

Nu blickar jag framåt mot nya mål. Midsommarnattsdrömmen har börjat att bli fastare i formerna. Och på onsdag ska vi äntligen repa med bandet igen. Ska bli kul och se hur vi utvecklats.