fredag 11 juli 2008

Helgstress

Så var det helg igen. *suck* Vad ska man göra då? Ligga och dra sig i sängen fram till 11-tiden? Äta och dricka något gott? Ut i solen och göra en picknick? Dansa till sent på natten? Älska med sin älskade?
Äsch, hoppas det snart är måndag igen så man får jobba lite...

tisdag 8 juli 2008

In på döhalvan

Jaha, så har man då trillat över på den sida om trappan när det går neråt.
Men djävlars vilken härlig present jag fick av min kvinna. En SPA-resa! Och jag som alltid varit lite skeptisk till denna form av avkoppling.

Det började med att vi gick ombord och upp till hytten. Där väntade champagne och frukt. En god torr Pommery. Och vilken hytt! Den hade ett inglasat burspråk där vi kunde sitta och mysa ihop med champagnen.

Sedan blev det supé, en trerätters med tonvikt på fisk och havets läckerheter. Till det avnjöts en Chablis. Desserten bestod av ost en gruyee på en bädd av syltade körsbär och en vitmögelost på oliver (minns tyvärr inte vilken sort...). Till detta drack vi en god Reciotto della Valpolicella, sött och gott.
Därefter blev det dans till en något tråkig orkester. De hade noll utstrålning. Såg till och med uttråkade ut. Men vi hade kul i varandras sällskap, så det gjorde inte så mycket.

Dag två var det dags för själva SPA-delen. Vi började med att bada jacuzzi (både inne och ute) och ångbastu. Därefter en underbar djupmassage av kropens baksida med bl a varma stenar till hjälp. Detta rekommenderas. Helt enkelt underbart!

Så nu är man hemkommen, men ännu ej varken bort- eller omkommen. Fast man är på god väg.
Får se om jag orkar stå ut tills det är dags för semester...