fredag 6 juli 2007

Äntligen!

Nu har det hänt! Skrivihop har startat en ny sida.

Kolla in den regelbundet.

måndag 2 juli 2007

Ja må jag leva



Idag fyller jag år.
Jag fick tre flaskor vin av mina döttrar, en av var alltså. Undrar om de har tagit det där med "fyller" lite väl bokstavligt?
Jag har även fått en utflykt till Skärgårdsteatern med tillhörande teatermeny av min käraste! Vilka toppenpresenter.
Vinet kan avnjutas vid lämpligt tillfälle och utflykten kommer att avnjutas med mycket trevligt sällskap om någon vecka.

Flickorna har ordnat med frukost och diskat. Dagen kunde ha inte börjat så mycket bättre.

söndag 1 juli 2007

Hip hurra

Två av mina döttrar har varit här sedan i fredags. De har verkligen fått se pjäsen. Först i fredags, två gånger igår och en gång ikväll. Fyra gånger! De kan den snart utantill. Men de gillar den, som tur är. De har i alla fall sagt så. Kanske är de bara snälla mot farsgubben, men jag tror att de är ärliga.
I morgon kväll åker de hem. De stannar och firar min födelsedag i morgon. Ska bli kul att fira med dem. Jag börjar verkligen närma mig de 50. Nästa år är jag inne på "döhalvan". Ett halvt sekel snart. Dags att göra bokslut kanske? Att se vad man åstadkommit så här långt? Har jag haft ett bra liv?
Äsch, va f-n, inte ska jag väl sitta här och bli sentimental och filosofisk. Jag lever mitt liv så bra jag bara kan. Och betänker man alternativet till att leva, så är jag mer än nöjd.

Skål på er alla, från en snart 49-årig överlevare.

Tack och adjö

Oj, vad tiden går fort ibland. Nu är det redan söndag och ikväll kör vi sista föreställningen. Det var ju inte längesedan som vi började repetera känns det som, och nu är det färdigspelat!
Det är alltid med blandade känslor man tar farväl av en föreställning. Samtidigt som det är skönt att få tillbaka sin tid och kunna vara ledig på kvällar och helger, så är det lite ledsamt. Man säger adjö till en kär vän som man haft nära sig ett tag.
Men det är så det ska vara. Nu är det slut och jag säger farväl, inte på återseende. Det har varit en underbar tid tillsammans med dig du härliga Midsommarnattsdröm.