lördag 2 juni 2007

Trött, sliten, glad och nöjd

Hemma igen efter några hektiska dygn. Det har verkligen varit full fart sedan i torsdags.
Jag åkte upp till Kungliga huvudkommunen för att spela in ett program i serien ID. Ett nytt tävlingsprogram som kommer höst på Kanal5. Hans Fahlén är programledare. Det går ut på att den tävlande ska gissa rätt på tolv "främlingars" identitet. Alla rätt ger 500 000 kronor i vinstpengar.

Tyvärr kan jag inte avslöja så mycket mer här. Jag är belagd med tystnadsplikt innan programmet är sänt. Men jag kan säga såpass att jag tror det kommer bli en liten succé . Det var roligt och vi främlingar hade jättetrevligt.

När det var klart åkte jag på dejt... Det var mycket trevligt! Det var sena kvällar och tidiga morgnar. Hon skulle ha målare som ska måla om utsidan på huset. De skulle kommit tidigt, men det gjorde de inte. Hade vi vetat att de skulle bli sena kunde vi ha sovit längre. Nåväl, även gårdagen hann det ljusna ute innan vi gick till sängs. Klockan fem i morse (efter bara två timmars sömn) ringde klockan. Tåget avgick 7.06. Trodde jag skulle kunna sova på tåget. Ack, vad jag bedrog mig. En skolklass (en nia) skulle åka till Skövde. Och de var inte speciellt lugna. Det var lögn i h-vete att försöka sova. Kom fram något matt till Örebro för vidare färd mot Fjugesta och repetition. Allt gick bra och nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska äta eller sova...

PS. Nästa gång blir det hon som kommer på besök här i Örebro. DS.

måndag 28 maj 2007

Ny bloggare

Ännu en ny bloggare. Detta är min vän Magnus Göransson, som spelar Flöjt i Midsommarnattsdrömmen. En trevlig och kul kille som ibland är bortbjuden till Karlstad... (internt skämt *hi hi*)
Du kan kolla in hans blogg här.

söndag 27 maj 2007

Efter dagens repetition


Några av mina närmaste kollegor i detta spel. Det är Flöjt, Snut, Snygg och Kvitten. Saknas på bilden gör Magerman.


Lägg märke till den blåa kistan, den spelar en viktig roll.


Så här tomt kommer det inte att vara när vi väl haft premiär.