tisdag 26 juni 2007

Fixat dixat

Äntligen har jag tagit mig själv i kragen och diskat. Det var en liten pärs, men nu är det gjort.
Skinande rent i köket.

Diskrensning

Tisdag, och jag har fortfarande en stor disk som väntar på mig i köket. Köksfén har inte varit här under dagen och fixat bort den.
Får väl ta tag i det där... eventuellt.

söndag 24 juni 2007

Senaste rapporten

Oj, vilken långhelg det varit. Började redan på torsdagen då min dambekant gjorde sitt besök. Hon körde skiten ur mig med en timmes badminton. Sedan åkte vi och käkade lunch. Därefter färdades vi ut till Riseberga där jag skulle spela teater.
Väl hemma igen drack vi lite vin, käkade massor av goda ostar och pratade till långt in på småtimmarna.

Midsommarafirandet började med en härlig lång frukost. Sedan begav vi oss till Wadköping. Där hamnade vi mitt i dans kring stången. Och när vi var mätta på detta så tog vi oss till Karlslund. Där är ju så vackert, därför tänkte jag visa detta. Där hamnade vi mitt i nästa "danskringstången" arrangemang. Det blev lite väl mycket knätofs på en och samma dag. Må vara midsommar eller ej.
Kvällen avnjöts i varandras sällskap. (Så säger jag inte mer om det. Något privat får man väl behålla, eller?)

Midsommardagen reste hon hem, och jag skulle ha föreställning (jag kan avslöja för mina trognaste supportrar att vi ska ses igen). Det regnade som bra f-n. Men strax före vi skulle börja ouvertyren så sprack himlen upp och solen kom faktiskt fram. Det blev en magisk kväll.

Idag körde vi dubbelt. Trött som, jag vet inte vad, gick jag upp tidigt. Tidigt med mina mått mätt, vill säga. Och med tanke på hur lite sömn det blivit de senaste nätterna, var det inte en helt utvilad Rod som klockan tio i morse kröp ur sängen.
Nu hemma efter ytterligare två succéföreställningar plitar jag bara kort ner dessa rader och önskar er alla en god natt och en en skön vecka!