fredag 24 augusti 2007

Helgfirande

Äntligen fredag! Det har varit en låååång vecka. Säkert beroende på att jag fortfarande, på nå't sätt, är inne på att jag har semester. Har inte fattat att jag arbetat i hela två veckor nu. Tufft!

Har kört ett pass på gymmet och en tur i tvättstugan. Nu ska jag in i duschen och göra mig fräsch. Tidigt i morgon ska jag upp till La Stockholma och fira helg med min sköna dam.

torsdag 23 augusti 2007

Ny säsong

Det rör på sig. I går var jag nere i Mariedamm och pratade med det gänget. Jag ska fundera på om jag ska regissera dem till sommaren. Jag inväntar ett manus, sedan ska ha ge mitt svar.

I kväll hade vi första genomläsningen med MEJK. Vi ska sätta upp "Kameleonten" av Anton Tjechov nu i vår. Kanske t o m turnera med den. I vilket fall som helst ska jag regissera.
Det var kul och jag tror att detta kommer att bli bra.

På måndag börjar jag filma. Det är Korvbrödbagaren som ska göra en eventfilm. Jag spelar en reporter á la Janne Josefsson wannabe.

Som sagt det rör på sig...

onsdag 22 augusti 2007

Hemkommen

Nu har den "nya" soffan tagit plats i hemmet. Detta har inneburit att jag har en väldigt konstig möblering på balkongen. Där står nämligen min gamla hörnsoffa...

måndag 20 augusti 2007

Snart skinn under skinkan

Oj! Jag har visst inte skrivit något på över tio dagar!!! Visserligen har jag varit bortrest en del, men borde ändå ha hunnit med.
Var uppe hos Angeli i helgen, och igår var jag på teater i Karlskoga. Var och såg "Kalle Blomkvist, Nisse Nöjd och Vicke på Vind". En helt ok föreställning, men lite ojämn som det gärna blir när barn är med och spelar. Det var himla trevligt i alla fall.

Ikväll har vi repat med bandet. Hade med en "boogiegitarrist" som fick jamma med. Det var väl kul, men lät inte alltid bra.

I morgon ska jag hämta min "nya" skinnsoffa. Har köpt en begagnad sak i Karlskoga. Nästan ny och till skapligt pris. Blues-Ola ska hjälpa mig. Han har dragkrok på sin careta, det har inte jag på min.