tisdag 10 juli 2007

En sund själ i en sund kropp

Jag har köpt ett årskort på ett gym!!! Tro't eller ej, men så är det. Vet inte vad som fick mig till detta snedsteg. Kan det vara kärlek? Möjligt.
Men jag har också en längre tid fattat att jag måste börja bry mig om ytterhöljet till min i övrigt välmående själ. Nu var det väl bara dags. Semesterpengarna brände i fickan, och så hamnade de på något (som jag hoppas) är nyttigt.

Tjo!

måndag 9 juli 2007

Måndag! Äntligen måndag!

Vad skönt att det är måndag igen. Det är ju den dag i veckan då det är längst till nästa måndag.
Har du tänkt på det?

söndag 8 juli 2007

Slö och slapp, eller...

Vilken skön "slapparhelg". Har inte gjort så mycket nyttigt. Bara tagit det lugnt och skönt, vilat med andra ord.
Igår gick jag upp ur sängen först halv tre på eftermiddagen. Visserligen kom jag inte i säng förrän vid halv fyra på morgonen. Satt och snackade med en vän i Tyskland och laddade hem musik. Hittade massor av album med den engelska gruppen Gentle Giant. Tog även hem en hel del med Gasolin. Ny lyssnas det för fullt.

Jag började att borra i köksväggen för att sätt upp den hylla jag införskaffat. Då gick borret sönder. Coromantskäret längst fram lossnade. Det är idé med kvalitet. Så idag ar jag varit och köpt ett nytt. Hoppas att det ska vara av bättre kvalitet.

Jag var också och kikade på en begagnad skinnsoffa. Den var helt ok, men de ville ha på tok för mycket betalt för den. Jag gav dem ett pris jag var beredd att ge. Naturligtvis tyckte de att det var för lågt, men de fick mitt kort och skulle avvakta ifall någon annan kom och kikade. Fick de inte sålt den så skulle de höra av sig.