lördag 5 april 2008

Dansa ÄR kul

I går kväll var jag på salsafest här i Örebro. På Sivas salsacafé. Det var så himla kul! Och jag är så trött i kroppen idag.

Se här vad kul man kan ha. Det är sådan här salsa jag dansar. Kallas Rueda och är en kubansk form av salsa. Den liknar mycket L.A. style, men L.A. dansar mer i par och på linje. Fast det är kul det med, att dansa L.A. style alltså.

fredag 4 april 2008

Jag ska vara min egen son

Jag fick flera roller i Arns Cecilia. Först (akt I) spelar jag kung Karl Sverkersson och blir halshuggen, sedan (akt II) ska jag spela min egen son kung Sverker Karlsson och bli avsatt av Arn. Dessutom några småroller till.
Yippiiii!!! Sommaren är räddad!!!

onsdag 2 april 2008

Kalsonger, Tupperware och restauranger

Trött jag blir!

Just nu kan man köpa lite av varje här på jobbet. Alla föreningar verkar ha hypat samtidigt. Just nu kan du beställa underkläder från en förening, köpa restaurangkuponger från en annan och Tupperware (eller liknande) från en tredje.

Jag känner inget behov av något av dem, men får långa blickar från de stackars föräldrarna (kollegorna) som är tvingade att föreställa torgknalle och sälja crappet. Inte fan tänker jag köpa på mig ett häfte med kuponger till restauranger jag aldrig besöker, kalsonger som ser ut som något farfar brukade bära eller plastbyttor jag inte har användning för.

Varför känner jag mig skyldig och snål för att jag inget köper?

Lurad

Första april kom och gick. Blev inte lurad nå'n gång.
Eler kanske... Jag var på kollationering på Länsteatern. Det kanske var ett skämt?