fredag 28 september 2007

Jubileum och utkast

Den här helgen blir det mycket teater för min del. Ska snart åka iväg till Västerås för att deltaga i Amatörteaterns riksförbunds (ATR) distriktsledarkonferens. ATR fyller dessutom 30 år, detta ska firas med en jubileumsmiddag på lördagskvällen.

När jag sitter och skriver här så får jag ett brev med ett utkast till min tatuering. Det är bara ett första grovt utkast och saknar skuggningar och detaljer. Men det är i alla fall helt klart en bild jag vill ha. Jag svarade att de får jobba vidare på bilden och frågade när de kunde boka in mig.

onsdag 26 september 2007

Rödtjut

Onsdag och träning med Rödtjut. Vi ska ha ett framträdande den 27 oktober, så vi övar som bäst inför det.
Vi kanske kommer med någon överraskning. Kanske har Ghlenn något oväntat att presentera. Den som närvarar, får veta.

Nästa sommar

I måndags var jag på Sparbanksbörsen för att höra om nästa sommars begivenhet i Riseberga. Fredrik Hiller håller på att skriva och dramatisera "Arns Cecilia". Det verkar bli ett kul arrangemang. Tanken är att det ska vara fullt med aktiviteter på platsen. Riddare, korsfarare, hästar, kor, grisar, getter allt möjligt.
Det är Länsteatern i Örebro som driver denna del av treårsprojektet. Nu driver den proffessionella teatern med hjälp av amatörteatern.

Jag hoppas att jag kan få en roll jag gillar...

söndag 23 september 2007

På gymmet

Eftersom jag var uppe så tidigt idag så har jag redan hunnit med att vara på gymmet.
Känner mig lite stolt över mig själv att jag tränar så regelbundet som jag gör.

Någon kroppsbyggare lär jag aldrig bli, men kanske ombyggare?



(Nej det är inte jag på bilden. Det är Markus Rühl, en tysk kroppsbyggare. Snodde bilden från Wikipedias sida.)

Kameleonten


Eftersom det kommit förfrågningar om "Kameleonten" så lägger jag upp en rollista här.

Poliskommisarien: Bo Erixzon
Ivan Petrovitj: Magnus Göransson
Anna Alexandrovna: Rebecca Andersson
Ludmilla Andrejevna: Karin Widell
Massja Makarevna: Mathilda Rasmussen
Pavlova Nikolajevna: Elin Carlsson
Lisa Petrovna: Mathilda Rasmussen

Regi: Rod Cansby
Producent: Karin Widell

Snart måndag

Söndagsslappar, men inte länge till.
Vaknade tidigt (med mina mått mätt), vilket kan bero på att jag lade mig tidigt igår. Redan före midnatt, jag var så dj--la trött. Har inte sovit så mycket de senaste nätterna.


Det var trevligt på kick-offen. Vi gjorde en 7-kamp som bestod av; köra fyr-hjuling, lerduveskytte, balansgång, paddla kanot, gupp-cykel, lägga ett marigt pussel och bygga en ställning så att en i laget kan klättra upp och nudda en boll som hängde ca fyra meter upp.
Kvällen avslutades sedan med en femrätters meny. Gissa vilken "aktivitet" jag gillade bäst!
Efter middagen var det lite fria aktiviteter i baren, eller på andra ställen. Jag satt ute i foajen och pratade med några kollegor. Kom i säng vid tre-tiden, och upp halv åtta.

Efter frukosten blev vi körda tillbaka till Stockholm. Väl där skulle jag hämta bilen. Inte ett liv i den. Batteriet var dött. Jag hade glömt ljuset på när jag parkerade. Det blev till att ringa efter starthjälp. Typiskt nog så var det mycket som hänt just denna morgon så jag fick vänta en och en halv timma. Jag hade i alla fall tur med vädret...

Sedan tillbringade jag resten av dagen i underbart sällskap av en skön dam. Vi käkade brunch på Jimmys, som ligger i Hammarby sjöstad. Jag stortrivs med henne. Hon är vacker, sensuell, rolig och mycket smart.