söndag 7 oktober 2007

Secken helg

Har kommit hem från Stockholm och världens mest underbara kvinna. Hunnit med att ta ett pass på gymmet och maten är i ugnen. Strax dags att göra kväll och käka.

Lördagen var ganska innehållsrik. Först träffades vi på Sparbanksbörsen där vi till att börja med gick igenom de olika karaktärerna i nästa produktion, "Nöjesfabriken".
Sedan testade vi om schlagerpotpurriet ligger i rätt tonart för samtliga. Vi sjöng igenom det några gånger. Det lät väl inte helt bra hela tiden.

Sedan drog vi i "hantverkargruppen" vidare till Kerstin "Mur" Pettersson, och hennes Orvar, som hade bjudit hela gänget på lunch. Hon frestade med gudagoda kåldolmar och trevlig samvaro.
Som en extra bonus så hade mina medresenärer (de som brukade åka med mig till rep och spel) samlat ihop till en present till mig. Den bestod av en flaska whisky. En tioårig Springbank, det är inte fy skam, och lite whiskytryffel. Man tackar och bockar. Ni kan räkna med att ni får åka med även i vinter!

Jag kunde inte stanna så länge hos Kerstinelvira utan åkte vid 14-tiden upp till Stockholm där kvällen bjöd på underbara ting...

Inga kommentarer: